The Big Sick (2017) - instr. Michael Showalter

Filmanbefaling: The Big Sick (2017)

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Da Kumail Nanjiani mødte ekskærestens familie mens hun var i koma

Den pakistansk-amerikanske komiker Kumail Nanjiani kan en del nok kende som skuespiller fra HBO-komedieserien Silicon Valley (som du i øvrigt også bør se for dens dejligt morsomme kritik af tech-industien). Men i 2017 blev Nanjiani også bredere kendt som en Oscar-nomineret manuskriptforfatter, sammen med sin kone Emily Gordon, for deres film The Big Sick, der handler om en pakistansk-amerikansk komiker, som hedder Kumail, der kort efter bruddet med sin kæreste, Emily, får et opkald fra hospitalet om, at hun er i koma og ingen ved helt hvorfor.

Så bliver det pludselig hans opgave at kontakte hendes forældre, som han ikke kender, men som ved at de to ikke længere er et par, og informere dem om situationen. Og langsomt begynder Kumail og forældrene så at opbygge et forhold til hinanden.

   >> Se The Big Sick på Filmstriben

Det er ikke ofte, at komediefilm bliver Oscar-nomineret for Bedste manuskript, men The Big Sick er heller ikke ligefrem en almindelig komediefilm. Nanjiani spiller selv rollen som Kumail, der ikke bare ligner ham selv, men er ham selv. Filmen er baseret på den virkelige historie om Nanjiani og Gordons forhold.

Du kan se filmen på Filmstriben – men vi har den også både på DVD og blu-ray. Så der er ingen undskyldning for at gå glip af denne mærkværdige film!

   >> Se The Big Sick på Filmstriben

Materialer