Start din egen lytteklub

Vil du starte din egen lytteklub på biblioteket?

I Bryggeriet, musik- og filmafdelingen på Kolding Bibliotek, har vi etableret et rum særligt til at lytte musik eller se musikkoncerter i tårnhøj lyd- og billedkvalitet.

Der er mulighed for at afspille musik og video på CD, DVD, Blu-ray og 4K Blu-ray, samt via Bluetooth, YouTube og øvrige streamingtjenester. (OBS: Du skal selv have abonnement på disse tjenester. Biblioteket stiller ikke disse tjenester til rådighed.)

Lytterummet bruges fortrinsvis af bibliotekets selvstyrende lytteklubber. Dem kan du læse mere om på www.koldingbib.dk/lytteklubber.

Hvad kan biblioteket tilbyde lytteklubberne?


•         En side på koldingbib.dk om gruppen og faste arrangementer i kalenderen - gerne med indledende sparring omkring hvordan gruppen skal præsenteres på siden - og på denne side kan biblioteket evt. også, hvis gruppen ønsker det, dele gruppens spillelister i stil med dem fra Rockmusiksalonen eller Musik uden grænser
•         Brug af lokalet i Bryggeriet med en fast booking på et fast klokkeslæt -- selve bookingen aftales efter opstartsaftale med bibliotekets bookingafdeling (bibbooking@kolding.dk)
•         Mulighed for at benytte tekøkkenet i underetagen til at lave kaffe og hente vandkander til lytteklubmøderne (på samme vilkår som dem, der booker bibliotekets sale)
•         Opstartsintroduktion v. én af bibliotekets formidlere til brug af lokalet i Bryggeriet
•         Omtale af opstart af gruppen på koldingbib.dk og bibliotekets Facebook-side
 

Hvis du har lyst til at starte din egen lytteklub, kan du kontakte kulturformidler Christian Hundebøl Højchhoj@kolding.dk og høre mere om mulighederne og lave en opstartsaftale.