Årets rockmusik 2017
Finn P. Madsen fortæller

Det bedste rockmusik fra 2017 - iflg. GAFFA-anmelder Finn P. Madsen

Klik her og lyt med til numre fra GAFFA-anmelder Finn P. Madsens yndlings rockalbums fra 2017. Et udpluk af de numre, der blev spillet til arrangementet Årets Rock d. 10/01 på Kolding Bibliotek.

"Outstanding!" blev aftenens motto, da Finn P. Madsen gæstede Kolding Bibliotek og begejstret fortalte om årets bedste rockudgivelser fra 2017 for et udsolgt publikum.

Årets bedste udenlandske album skal ikke man langt uden for landets grænser for at finde, som Finn sagde: det absolutte album nr. 1 blev svenske Thästrøms Centralmassivet, som han også anmeldte for GAFFA i september 2017, bl.a. med ordene: "Centralmassivet banker med en mørk og insisterende puls. Det svenske punkikons industrialgospel er en lektion i dekadent skønhed, hvis impulser føles som et berigende elektrochok."

Nedenfor har vi sammensat en spilleliste fra Spotify, så du allerede her på siden kan lytte til nogle smagsprøver fra hvert nummer – eller hele nummeret, hvis du er logget ind på Spotify; du kan gå direkte til spillelisten her. Du kan selvfølgelig også låne musikken på CD gennem biblioteket!

Den danske singer-songwriter, Michael Lund, som ifølge Finn P. Madsens vurdering leverede det bedste danske rock-album i 2017, gav også et par numre til arrangementet. Hvis man er interesseret i at høre Lund spille, kan han opleves på Godset 3. marts. 

>> Læs mere om koncerten med Michael Lund på Godset d. 3. marts

Materialer