Musikbibliotekaren anbefaler

Bryggeriet i kælderen på Kolding Bibliotek er omdrejningspunktet for musik (og film og spil), så hvad kan du opleve i Bryggeriet i efteråret?

Efteråret i Bryggeriet byder på lidt af hvert, lige fra artisttalks til faste tilbud for børn og voksne.

Artist-talk: Martin Hall

30. august får vi besøg af Martin Hall. Musiker, komponist, kunstner, forfatter, skuespiller og dansk postpunk-ikon, han fyldte i år 60, og derfor vil Gaffas Finn P. Madsen i en yderst levende samtale med Martin Hall runde karrierens start og de musikalske år, der fulgte efter.

Læs mere og køb billet til Martin Hall

Ny lytteklub

I Bryggeriet har diverse lytteklubber base i vores lytterum, de fleste starter sæsonen i september, mens andre kører hele året rundt. De fleste Lytteklubber er selvkørende og spreder sig musiskalsk meget bredt. I september starter en helt ny klub op Gyldne øjeblikke – lyden af det 21. århundrede som vil mødes og lytte til nykomponeret klassisk musik.  

Læs mere om Lytteklubben Gyldne øjeblikke – lyden af det 21. århundrede

Læs mere om lytteklubber i Bryggeriet

Plademesse

9. september har vi for andet år i træk Plademesse på bibliotekstorvet i samarbejde med Jungle Records, Torben Jensen og Finn P. Madsen. En oplagt chance for at finde lige netop den plade, der mangler i samlingen!   

Christian Winter driver til daglig Koldings populære vinylbutik Jungle Records, mens Torben Jensen og Finn P. Madsen er arrangørerne bag den landskendte plademesse i Haderslev, som afholdes hvert halve år.

Læs mere om Plademesse på Kolding Bibliotek 

Artist-talk: The Raveonnettes

2. november ligger Raveonettes vejen forbi. Hør historien om, hvordan The Raveonettes fik hul igennem til det store udland og fandt deres egen lyd med inspiration fra bla. 50’ernes popscene, 60’ernes Wall Of Sound, surf-rocken, og New Yorks 70´er punk undergrund. Kom og lyt med når Gaffas mangeårige anmelder Finn P. Madsen har en yderst levende og interessant samtale med Sune Rose Wagner og Sharin Foo.  

Læs mere og køb billet til The Raveonnettes

Rytmeboksen: Nyt musikalsk legetilbud

Bryggeriet for børn er nu udvidet med endnu et legetilbud. Udover at være en samling af musikbøger og sangbøger i børnehøjde, så er børnetilbuddet nu også leg med musik.  

Rytmeboksen er en legescene for børn omkring 3-10 år. Her kan børnene og deres forældre prøve at spille på forskellige instrumenter og stå på en scene.

Derudover byder området også på:

  • Børnebio, hvor vi viser film for de mindste børn i en hyggelig lille biograf.  
  • ActivFloor som er et interactivt gulv med mange forskellige spil.

Se film på Biblioteket for voksne

Nu er det også muligt at se Filmstriben på biblioteket. Vi har indrettet et lille hjørne hvor der kan ses film. Vi skifter film løbende, men du er velkommen til at komme med ønsker til sæsonens program.

Inspiration og viden om musik, spil og film

Du er altid velkommen til at spørge på Biblioteket. Se også vores inspiratiosside her på hjemmesiden