Nye lånere

Velkommen til Koldingbibliotekerne – dit bibliotek. Det er gratis at bliver oprettet som bruger. Opret dig hjemmefra med NemID eller kig forbi på biblioteket.
 
Hvis du har et NemID og er over 18 år, kan du oprette dig som låner via vores hjemmeside. Bare tryk på "Log ind" i toppen af siden og derefter "Opret bruger".

Du har også mulighed for at møde op og blive oprettet af personalet på biblioteket, husk at medbringe billed-ID.
 
Børn under 14 år kan kun oprettes, hvis forældrene er indforstået med det. De behøver ikke vise billed-ID, men skal til gengæld have en erklæring med fra deres forældre (hvis de ikke har selve forældreren med).
Du kan printe erklæringen ud her (husk at underskrive den) 
 
Virksomheder og institutioner kan også få et bibliotekskort.
 
Her er lidt om, hvad du kan bruge biblioteket til:
 
Gå på biblioteket hjemmefra
På bibliotekets hjemmeside kan du søge og reservere bøger og andet materiale. Når det reserverede er klar til dig, vil du modtage en e-mail (eller sms) med besked om, at du kan hente det. På hjemmesiden kan du ligeledes se din status over antal lånte bøger, afleveringsdato osv. Du logger ind på hjemmesiden med dit cpr-nummer og din pinkode.
 
E-bøger og andre digitale services
På hjemmesiden kan du også tilgå de digitale services, som biblioteket tilbyder. Du kan downloade og streame film, musik og e-bøger, tidsskrifter og læse internationale aviser, leksika og meget mere. Se oversigten her.
 
IT-café for alle
Hvis du har brug for hjælp til IT er der IT-café på alle Koldingbibliotekerne. Her kan du få hjælp til NemID, Digital Post, e-bøger med mere. Åbningstiderne for IT-caféerne finder du her.
 
Arrangementer og udstillinger
Hver måned har vi et stort antal foredrag, børneaktiviteter, koncerter o.lign. Hold øje med dem i Kolding Kalenderen og på bibliotekets hjemmeside.
 
Er du studerende? 
Er du studerende eller af anden årsag har brug for dybdegående informations- og litteratursøgning kan du booke en bibliotekar.  Du kan også låne lokaler, hvor du kan arbejde i fred og ro. Studieceller og andre lokaler booker du her
 
Mød os på de sociale medier
Bruger du de sociale medier kan du finde biblioteket på Facebook: facebook.com/koldingbib og på Instagram: @koldingbib.  
 
Lidt om det tørre
Vores regler omkring lånetid, bøder og lign. finder du her i reglementet
 
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
 
Vi håber at se dig snart!
Med venlig hilsen
 
Personalet på Koldingbibliotekerne