Mens du venter på Colleen Hoover

I øjeblikket er bøger af Colleen Hoover i høj kurs og reservationslisterne vokser. Det skyldes særligt bogen ”Det ender med os” som er vokset i popularitet på Tiktok, hvor brugerne ivrigt deler deres gode læseoplevelser. 

Colleen Hoover skriver da også nogle fantastiske og bevægende kærlighedsromaner, men det er der heldigvis også mange andre dygtige forfattere der gør. Vi har derfor samlet en liste til dig, der venter i køen på næste Colleen Hoover bog, og som har brug for at læse noget der minder om. 

Blackout
New York City er ramt af en strømafbrydelse, og i mørket er det lidt lettere for bogens teenagere at nærme sig dem, de er forelsket i og fortælle om deres hemmeligheder. En dejlig bog om ung kærlighed for unge YA-læsere fra 15 år og for dem, der kan huske, hvordan det var at være ung.

Bowen, Sarina: Et afgørende øjeblik
Corey har indtil ulykken været en talentfuld ishockeyspiller, men nu skal hun starte college i en rullestol. Heldigvis møder hun den skadede ishockeyspiller Adam. Han er både lækker, sjov og forstår hendes savn. Men han har en kæreste. 
 

Callihan, Kristen: Sceneskift
Stella og Jax mødes ved et tilfælde. Da skæbnen efterfølgende gentagne gange sætter dem på samme scene, blomstrer følelserne mellem dem. For læsere af hede kærlighedshistorier.

Doller, Trish: Flydeplan
25-årige Annas kæreste har begået selvmord. Hun beslutter sig for at sejle alene fra USA og rundt mellem de caribiske øer. Noget de ellers havde planlagt at gøre sammen. Men havet er lunefuldt og måske kan hun alligevel ikke klare alt alene? For alle, der kan lide at læse feel good og kærlighedsromaner.

Fountain, Carrie: Savn mig ikke
Miranda og Syds venskab er stærkt, og de er altid sammen. Miranda bliver knust, da Syd en dag forsvinder uden at Miranda har nogen anelse om hvorfor.

Harlow, Melanie: Kun dig
Emme er romantiker og leder efter den eneste ene. Hendes nabo, Nate, er skilsmisseadvokat og tror kun på one night stands. De er bedste venner, men en efterladt baby på dørtrinnet, gør at der bliver åbnet ind til alle de gemte følelser. Sexet og romantisk fortælling for især yngre voksne. 

Heywood, Carey: Et rigtigt håndværkertilbud
Finley Reeves har været igennem en grim skilsmisse. Nu er det på tide, at gøre noget vildt. Derfor køber hun et faldefærdigt hus og flytter tværs hen over USA. Nu skal hun så bare have det sat i stand.

Heywood, Carey: Hun
Sarah og Will var kærester i highschool. Pludselig stikker Sarah af og Will forstår ikke, hvad der er sket. 7 år senere møder han hende igen. Wills version af samme historie som i "Ham".

Oliveira, Dayane de: Mød mig på halvvejen
Sarah er en succesfuld børnelæge, om fredagen springer hun ud som sexet rocksangerinde og hun har masser af gode venner. Men hun gemmer på en stor sorg og da hun møder Jason tør hun ikke lukke ham ind. 

O’Neal, Barbara: Dengang vi troede på havfruer
Kits søster har været død i 15 år. Nu ser hun et glimt af hende i en nyhedsudsendelse fra den anden side af jorden. Er hun alligevel ikke død? 

Pedersen, Zahra: Ti kameler for Ameera
Ameera leder efter kærligheden, men skal hun følge sit hjerte eller sin pligt? For læsere af chick lit.

Tucker, K. A.: Ti små åndedrag
Kacey på 20 år er rejst til Miami med sin lillesøster Livie. Hun er et psykisk vrag efter en voldsom ulykke. Venskabet med natklubdanserinden Storm, hendes datter Mia og ikke mindst den sexede Trent tvinger Kacey til at konfrontere sine gamle traumer.

Walsh, Rosie: Manden der ikke ringede
Sarah og Eddie mødes tilfældigt og forelsker sig hovedkulds i hinanden. De tilbringer syv dage sammen i en lykkerus og planlægger en fælles fremtid. Først skal Eddie lige på ferie, men han ringer ikke tilbage. Er der noget, de ikke har fortalt hinanden?