Månedens YA-anbefaling februar 2024

01.02.24
Hver måned anbefaler som regel et medlem af vores YA Læseklub eller andre YA-læsere en god Young Adult-bog. Denne måneds anbefaling kommer fra Nicoline Møller Grimstrup, der var i praktik på Kolding Bibliotek i uge 4. Nicoline går i 10 klasse.

"Det ender med os" er en bog der lader dig komme igennem alle ens følelser, den handler nemlig om en ung kvinde som falder for denne flotte neurokirurg Ryle. 

Lily har ikke altid haft det let, men nu ser alting lyst ud for hende, og iser efter et familiemedlem er gået bort, og hvor Lily derefter møder den flotte neurokirurg Ryle hvor de hver især fortæller en af deres nøgne sandhed. 

Lily mærker hurtigt at der er noget ved denne fyr hun kan lig, noget ved denne mand som hun bare ikke kan lade vær med at tænke på. Men det viser sig at, selvom når den der elsker dig højest også er den, der gør dig allermest ondt. 

Ryle er derimod meget imod faste forhold, men han giver efter og bliver nødt til at være en del af Lilys liv. 

Men det hele ændrer sig da Lilys ungdomskæreste Atlas dukker op, trues alt og alt ødelægges. 

”Det ender med os” er en uforglemmelig fortælling om den pris kærlighed kan give, bogen handler om at bære på en stor følelsesmæssig bagage fra barndommen som tages med ind i voksenlivet.  

Skrevet af Nicoline Møller Grimstrup – praktikant i uge 4

YA-læseklub

Er du til YA og er du mellem 13 og 18 år? 

  • Læseklubben Readathon makkere er en YA-læseklub for unge, der mødes den 1. tirsdag i hver måned på Kolding Bibliotek, kl. 16-17.30, og hygger med snak, te og boganbefalinger.
  • YA readers er en anden YA-læseklub for unge, der mødes den 1. onsdag i hver måned på Kolding Bibliotek, kl. 16-17.00, og hygger med snak, te og boganbefalinger.

Vil du med? Så kontakt en medarbejder og hør nærmere, læs mere på www.koldingbib.dk/youngadult eller mød bare op!

Materialer