Få en verden af viden, litteratur og spændende arrangementer direkte i din indbakke

Tilmeld dig et eller flere af Koldingbibliotekerne spritnye nyhedsbreve.

Fra 2024 begynder vi at udsende 3 forskellige nyhedsbreve. De har hver deres profil, men du er selvfølgelig velkommen til at abonnere på så mange af dem du har lyst til. 

Viden om

Nyhedsbrevet "Viden om" vil fokusere på viden og faglitteratur. Her vil du finde nye titler inden for viden og fakta, boglister både på nye bøger inden for brede områder som historie, selvudvikling og madlavning og artikler om lidt mere snævre emner om alt fra ølbrygning til kunstig intelligens. I nyhedsbrevet vil være alle de kommende arrangementer på Koldingbibliotekerne, som vi tror vil interessere dig der kan lide viden og fakta. Nyhedsbrevet vil udkomme ca. 5 gange om året. Det første kommer i januar 2024.

Tilmeld dig Viden om fra Koldingbibliotekerne

Læseglad

Nyhedsbrevet "Læseglad" vil fokusere på romaner og fortællinger. I det hele taget historier som kan læses som skønlitteratur, Her får du boglister med alle mulige emner, der vil være lidt om hvad dine bibliotekarer læser nu og her og endelig alle de spændende arrangementer omkring forfattere, bøger, læsning osv. som er lige på trapperne på Koldingbibliotekerne. Nyhedsbrevet vil udkomme ca. 5 gange om året. Det første kommer i februar 2024

Tilmeld dig Læseglad fra Koldingbibliotekerne

Børnebib

Nyhedsbrevet Børnebib, vil fokuserer på alt det børnefamilierne kan have glæde af at få at vide, fra boglister med nye bøger, tips til at få læseglade børn og selvfølgelig alle de kommende herlige børne- og familiearrangementer man kan komme til på Koldingbibliotekerne. Nyhedsbrevet vil udkommen ca 5 gange årligt, hvilket bliver op de ferier hvor der foregår rigtig meget på Koldingbibliotekerne og så selvfølgelig op til årets festuge. Det første kommer i februar i god tid inden vinterferien.

Tilmeld dig Børnebib fra Koldingbibliotekerne

17.01.24