Åh jo, læs en julehistorie!

Find læseglæden i julen

Børnebibliotekarerne har udvalgt en blanding af de nyeste, de lidt ældre og de gode gamle fortællinger til inspiration for dig og din familie i juledagene. 

Her kan du finde 24 julebøger til børn i alderen 2-12 år. Vi garanterer, at julebøgerne er både eventyrlige, rørende, virkelig sjove - og nemme at læse højt. Højtlæsning er med til at skabe familiehygge og styrker samtidig dine børns sprog, fantasi og leg. Højtlæsning får også dine børn til selv at læse mere.

Leder du efter en bog?

Er der en bestemt bog du leder efter? På biblioteket hjælper vi altid med at finde den rette bog/film/sang til din familie/dit barn. Find børnebibliotekaren i børnebiblioteket.

Skal vi pakke bøgerne?

Har du brug for, at vi pakker en to-go-pose til dig med op til 10 bøger, der passer til dine børn? Fx et mix af julebøger og andre bøger, der passer til dine børns alder, læseniveau og interesser.

Send en mail til bibborn@kolding.dk og bøgerne vil være til afhentning på Kolding Bibliotek inden for to arbejdsdage. Ved afhentning på Lunderskov, Christiansfeld og Vamdrup Biblioteker og biblioteksstationerne vil der være længere ekspeditionstid. 

Læs mere om hvordan du bestiller en to-go-pose

Kalenderhistorier – læs hver dag i december

Julebøger med humor og fortælleglæde

Julebøger til de mindste 

De gode gamle julebøger