Invitation til dialogmøde omkring Sneglen

Kolding Kommune planlægger i efteråret 2018 igen at omdanne parkeringspladsen foran biblioteket. Kom til dialogmøde på Kolding Bibliotek d. 21. februar kl. 18, og giv din holdning tilkende. Der bliver mulighed for at drøfte, hvad der fungerede sidste år – og om der er noget, vi kan gøre bedre i år.

Parkeringspladsen foran biblioteket – populært omtalt som Sneglen – bliver igen transformeret om til en spændende park med liv og aktiviteter i en midlertidig periode på ca. 6 uger i efteråret 2018.

Tidligere forsøg med at omdanne Sneglen til en grøn oase har været så vellykket, at politikerne har afsat penge til at skabe en midlertidig bibliotekspark på arealet i en forsøgsperiode til og med 2019. I år ønsker vi at inddrage naboer, beboer og forretningsdrivende i området. Derfor denne invitation til et dialogmøde, hvor der er mulighed for at drøfte, hvad der fungerede sidste år – og om der er noget, vi kan gøre bedre i år.

Parken spreder sig ud på det areal, der nu bruges til parkering, og det betyder også, at det ikke vil være muligt at parkere sin bil i de uger, hvor Sneglen er omdannet til park. Heldigvis har vi gode, alternative parkeringsmuligheder inden for radius af mindre end 200 meter.

I bibliotekets baggård på Behrensvej er der 40 betalingspladser. Her er der ofte ledig plads. På den store p-plads ved Slotssøen er 43 betalingspladser samt 105 gratis p-pladser. På begge p-pladser er der handicap-pladser. Udover de nævnte p-pladser så kan du danne et overblik over alle offentlige p-pladser i Kolding midtby på www.kolding.dk/ppladser

Mens Sneglen er omdannet til en spændende park, vil der være liv og aktiviteter for alle aldersgrupper. 

Dialogmødet kommer til at foregå onsdag d. 21. februar, kl. 18, på Kolding Bibliotek, mødelokale 1.

Hvis du ønsker at deltage i dialogmødet, beder vi dig tilmelde dig senest mandag den 19. februar på mail til: allma@kolding.dk.