Sommer på koldingbibliotekerne

Sjove aktiviteter hele sommerferien

26.06.20
Lyveskole, bål-sjov, læsekonkurrence og masser af bøger! Læs her om sommeren for børn på Koldingbibliotekerne.

Der er fuld gang i sommeren for børn på Koldingbibliotekerne!
Sommeren byder blandt andet på Lyveskole og sjove udendørsaktiviteter – og ikke mindst en masse ferielæsning. 

-- Deltag i læsekonkurrencen Sommerbogen og vind fede præmier! 

Røverhistorier, bål og fordybelse

I år inviterer Koldingbibliotekerne på sommerskole, som er gratis at deltage i. I uge 28 og 32 kan du komme på Lyveskole, hvor du lærer at finde på fede historier og fortælle dem på den helt rigtige måde. I uge 30 og 31 kan du komme til Bål og fordybelse med vinderen af Alene i Vildmarken 2020. Vi tager ud i naturen, lærer at tænde bål, snakker sammen og laver noget lækkert at spise over bålet.

Løgnehistorier fra den første omgang Lyveskole kan ses her: https://www.youtube.com/playlist?list=PL_6iBseItZNxJoIBUC4rsalyzu-bkGn_E

Masser af læsning – også med ørerne

Sommertid er læsetid, og der er uanede mængder af sjove fortællinger, gode karakterer og fantastiske universer at dykke ned i! Over sommeren indkøber vi nye børnematerialer, så du slipper for at stå i kø til de mest eftertragtede titler på biblioteket.
Hele sommerferien har vi åbnet for ubegrænset adgang til alle titler på eReolen Go. Så du kan altid hente en frisk bog til iPad’en – eller en lydbog, hvis du foretrækker du at ’læse med ørerne’.

-- Læs mere om eReolen Go her 

Writeathon – et halvt døgn i skrivningens tegn

Er du glad for at skrive, eller kunne du godt tænke dig at komme i gang med det? Så er writeathon lige noget for dig! 12 timer med fokus på at skrive, hvor vi skrifter mellem oplæg, samtale og fokuseret arbejdsro.