Se Reformisten (2019) med Filmstriben på Biblioteket
Se Reformisten (2019) med Filmstriben på Biblioteket

Nyt tilbud: Filmstriben på Biblioteket

Med Filmstriben på Biblioteket kan du se så mange kvalitetsfilm for både børn og voksne, som du vil, så længe du er på biblioteket: Du skal bare bruge én af bibliotekets computere, eller være logget ind på bibliotekets internet med din enhed

Filmstriben på Biblioteket er en portal, der distribuerer kvalitets kort- og dokumentarfilm. Filmstriben på Biblioteket er adskilt fra den almindelige udgave af Filmstriben, man kan bruge derhjemme: Filmstriben på Biblioteket virker kun på biblioteket, men man kan til gengæld se alle filmene helt ubegrænset, så meget man vil.

Hvad kan man se med Filmstriben på Biblioteket?

Filmene udvælges af Det Danske Filminstitut, der også støtter mange filmproduktioner med henblik på at inkludere dem i tjenesten. Derfor kan man ofte finde ret nye, aktuelle dokumentarfilm og film til børn!

F.eks. kan man aktuelt se dokumentarfilmen Reformisten, om Sherin Khankan, der arbejder for at åbne en af de første moskeer i Europa ledet af kvindelige imamer. Og dokudramaet En fremmed flytter ind, om Amanda, der hurtigt bliver forelsket i den charmerende rigmandsarving Casper, som flytter ind til hende og fletter sig ind i hendes liv, men som ikke er den, han giver sig ud for at være... en film, der tager udgangspunkt i virkelige hændelser og bygger på podcasten "I Et Forhold Med …" af Third Ear

For børn er der f.eks. den sjove og kloge lille serie Alma flytter på landet om pigen Alma, der skal flytte på landet med hendes forældre og væk fra det liv i byen, hun ellers har været vant til.

Hvordan kommer jeg i gang?

Man tilgår tjenesten gennem en browser på: www.biblioteket.filmstriben.dk -- her vælger man simpelthen bare den film, man gerne vil se, og trykker start. Så simpelt er det!

Se film på Biblioteket