Julebrødrene -- © MOVING DOCUMENTARY
Julebrødrene -- © MOVING DOCUMENTARY

DANMARKSPREMIERE: Julebrødrene - dokumentarfilm om Lillelund Julemuseum

Vi viser dokumentarfilmen Julebrødrene på Kolding Bibliotek, inden den får premiere på TV2, sammen med brødrene Benny og Brian Lillelund, som svarer på spørgsmål fra publikum.

I anledningen af julemåneden har vi Danmarkspremiere på filmen Julebrødrene, der er historien om to brødres kamp for at realisere deres fælles drøm: at åbne et helt museum for julen i Brørup!

Og så er det ikke mindst historien om to mennesker, der har oplevet modstand og kritik hele deres liv, men som på bemærkelsesværdig vis har stået ved drømmen og ikke givet op.

  >> Hent din billet: Danmarkspremiere – Julebrødrene

Filmen vises senere i december på TV2, men denne aften kan du både se filmen og møde hovedpersonerne selv, Benny og Brian Lillelund, og høre meget mere om, hvordan det er gået brødrene og museet, siden filmfolkene blev færdige.

Adgang er gratis – men husk billet!

Lillelund Julemuseum - GGDam.dk


Om filmskaberne

Filmen er lavet af instruktørduoen Mira Jargil og Christian Sønderby Jepsen gennem deres fælles produktionsselskab Moving Documentary.

De to instruktører har i 2018 modtaget årets Roos Pris, der er en filmpris, som "belønner en bemærkelsesværdig indsats for dansk dokumentarfilm".

Læs mere om duoen på Moving Documentarys hjemmeside: www.movingdoc.dk.