Foto: Daniel Buchwald

Mød Katinka på Kolding Bibliotek d. 5. oktober

08.09.21
Hør Katinka Bjerregaard fortælle om poesi, musik og karriere, når hun møder GAFFA-anmelder Finn P. Madsen til en intim artist-talk i Bryggeriet tirsdag d. 5. oktober, kl. 19

Siden debuten i 2014, hvor Katinka bragede igennem den danske lydmur, har bandet med Katinka Bjerregaard i front på herlig uskolet vis formået at opbygge en musikalsk ramme, hvor der ruskes op i formlerne.

Vejen fra at være ukendt til at blive en stemme, hvor de fleste lyttere genkender noget af sig selv, har om noget været med til at ændre livet for den talentfulde sangskriver. 

Katinka skriver fra hjertet. Sangene virker umiddelbart som et tankemylder, der ofte kan forekomme kaotisk, men også melankolsk og sårbart. Hendes helt personlige skrivestil er hendes store force, når hun med krads ærlighed taler til sit publikum.

Hør hvordan Katinka får sat ord på sine følelser, når GAFFAs anmelder gennem mange år, Finn P. Madsen, spørger ind til lyrikken, musikken og karrieren, der ofte er som en spændt bue mellem det hverdagsagtige og det poetiske. 

  >> Køb din billet her (50 kr.)

Bemærk: Arrangemtet er flyttet fra den oprindelige dato, som var onsdag d. 1. september.

Materialer