Månedens YA-anbefaling: juni 2018

Læseklubben SAXO anbefaler Papirprinsessen af Erin Watt

Hver måned anbefaler et medlem af Læseklubben SAXO en god Young Adult-bog. For juni 2018 er det:

Titel: Papirprinsessen
Forfatter: Erin Watt
5/5 Stjerner

"Papirprinsessen er virkelig god og letlæst underholdning. Den egner sig særdeles godt til ferielæsning. Jeg vil sammenligne den med en YA version af Pretty Woman, da hovedpersonen Ella starter ud med et liv som prostitueret, men ender op i en rig privilegeret familie.

Det er første del af en serie, og hvert bind er kendetegnet ved at slutte med en ordentlig cliffhanger… Et godt råd: lån derfor alle bind på én gang!"

Anbefalet af Debbie, bibliotekar

_____________

Læseklubben SAXO er en læseklub for unge i alderen 13-18 år, der mødes den 1. tirsdag i hver måned på Kolding Bibliotek, kl. 16-17.30, og hygger med snak, te og boganbefalinger.

Vil du med? Så kontakt en medarbejder og hør nærmere, læs mere på www.koldingbib.dk/youngadult eller mød bare op!

Erin Watt: Papirprinsessen
  • Bog

Papirprinsessen

Af Erin Watt (2017)
17-årige Ella har mistet sin mor. Hun lever som stripper, indtil den mystiske og stenrige Callum Royal dukker op og tilbyder at være hendes værge. Til gengæld skal hun acceptere ham og hans fem sønner. En opgave der viser sig sværere end først antaget
Bog
  • Bog

Askeprinsen

Af Erin Watt (2017)
Den lækre Reed Royal har både rigdom og magt. Reed elsker Ella Harper, men kan deres forhold overleve intriger og drama i både skolen og i den magtfulde Royal-familie?
Bog