Har du tidligere brugt RB Digital?

Magasiner og tidsskrifter fra tjenesten RB Digital er overgået til eReolen Global, og du kan ikke længere bruge RB Digital som sin egen app. Du kan nu finde tusinder af e-bøger, lydbøger og magasiner på engelsk i ét samlet digitalt tilbud fra bibliotekerne

eReolen Global indeholder over 12.000 engelske e-bøger og netlydbøger. Der er skønlitteratur og faglitteratur for både børn og voksne. Du kan se forskellige genreoversigter til inspiration eller søge direkte på bestemte titler.

Du kan finde rejsebøger, som du kan tage med på rejsen, spændende romaner til ferien eller bøger til børnene, som lige er gået i gang med engelsk i skolen.

Over 200 engelsksprogede magasiner og tidsskrifter

Fra februar 2021 kan du også finde over 200 af de bedste engelsksprogede e-magasiner i eReolen Global - de magasiner, der tidligere fandtes i tjenesten RB Digital. Hovedparten af magasinerne er på engelsk, men der findes også nogle danske magasiner som f.eks. ELLE, Isabellas og Spis Bedre.

Det engelsksprogede udvalg består både af populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter, og spænder bredt fra The Economist og National Geographic til Cosmopolitan, Country Living, Rolling Stone og filmmagasinet Empire.

Der er også adgang til ældre numre, ofte hele tre år tilbage. Og man kan både søge på enkelte titler samt forskellige emner som f.eks. ’Art & Photo’, ’Literary’ eller ’History’.

Nyeste udgave af et magasin udkommer på eReolen Global samtidig med den trykte version. Den eneste forskel er, at du ikke behøver vente på posten eller løbe ned i kiosken for at komme i gang med at læse!

Og der er ingen begrænsninger på, hvor mange magasiner du kan låne via eReolen Global hver måned - læs så meget du vil.

  >> Læs mere om at komme i gang med eReolen Global