Prøv en læsekreds

Hvis du ikke har lyst til at binde dig, men gerne vil prøve det med en læsekreds, tilbyder Biblioteket "Læsekreds surprise" hver måned og i 6 måneder hvert år, starter vi en ny omgang DR romanklub

Læsekreds Surprise

En åben læsekreds, hvor vi læser korte tekster som noveller, essays og digte og diskuterer dem med skiftende samtalepartnere. Der er ingen lektier, så du skal ikke læse noget hjemmefra. Teksterne er hver gang en overraskelse. 

I sommermånederne går vi måske en tur, mens vi taler om teksten. Nogle gange kan det være, at teksten bliver læst højt med musik til, andre gange ser vi måske en video med forfatteren. Der er en bibliotekar til stede hver gang, som også vælger teksterne.

Du behøver ikke at deltage alle gange, men blot når du kan. Husk at tage en gratis billet  per gang her på hjemmesiden eller på Kolding Bibliotek.

DR Romanklubben

DR Romanklubben er et samarbejde mellem DR, Litteratursiden og bibliotekerne. Der oprettes Romanklubber på de fleste af landets biblioteker, hvor man fra december til maj måned læser og gennemgår seks af årets bedste, danske romaner. Til sidst vælger landets Romanklubber den bog, der vinder DR Romanprisen ved det store finaleshow i Aarhus.

Vi åbner for tilmeldelse hvert efterår, så hold øje med hjemmesiden, hvis du har lyst til at være med! Tilmelding gælder alle seks mødegange fra december til maj.

Hver måned udkommer der artikler på Litteratursiden og dr.dk, en podcast med forfatteren og indslag i radioen. Koldingbibliotekerne sætter også fokus på månedens bog med udstillinger og læsetips.