IT-café

Har du brug for IT-hjælp? På Koldingbibliotekerne hjælper vi dig gerne med vores mange onlinetjenester, selvbetjeningsløsninger på borger.dk og meget mere.

OBS: IT-caféen er lukket indtil videre pga. coronakrisen. Åbningstiderne nedenfor gælder derfor ikke i øjeblikket.

På Kolding Bibliotek kan du få hjælp til at bruge bibliotekets mange onlinetjenester for eksempel eReolen og Filmstriben. Du kan også få hjælp til hvordan du bruger din tablet eller smartphone og hvordan du opretter en mailkonto, scanner et billede o.lign.

Skal du have oprettet eller aktiveret dit NemID eller har du brug for hjælp til offentlige selvbetjeningsløsninger på borger.dk eller kolding.dk hjælper vi også.

Personalet må dog ikke udføre myndighedsopgaver og sagsbehandling, så du kan f.eks. ikke bestille nyt pas eller kørekort.

IT-Café

Er dit problem mere tidskrævende, vil vi ofte kunne hjælpe dig i vores IT-Café, eller vi kan hjælpe dig videre på anden vis.

Åbningstider IT-café Kolding Bibliotek:

  • Tirsdage kl. 10-12
  • Torsdage kl. 15-17

OBS: IT-Caféen holder lukket i juli og august, i ugerne 27-35 (begge inklusive).

Lokalbiblioteker

Du kan få IT hjælp i den bemandede åbningstid på Lunderskov Bibliotek, Vamdrup Bibliotek og Christiansfeld Bibliotek, og der er ingen tilmelding, så bare mød op.

 

LÆS & LÆR SELV

eKurser.nu kan du finde svar på mange af hverdagens spørgsmål. Prøv f.eks. selv at skrive "nemsms" i søgefeltet (øverste højre hjørne på skærmen).

Se en introduktionsvideo her