App'en Biblioteket

App'en Biblioteket

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
Hele dit bibliotek i én app! Med Biblioteket-app'en får du en nem og enkel adgang til bibliotekets kernefunktioner på din telefon eller tablet
Apple iOS   Android       
             Apple iOS                                           Android
 

Du kan med app’en let og enkelt søge og reservere materialer, finde arrangementer og åbningstider på det lokale bibliotek og få besked via push-notifikationer, når et materiale eksempelvis er klar til afhentning eller skal afleveres/fornys.

Du kan vælge at slå lånehistorik til i app'en, sådan at du i app'en kan se, hvad du har haft lånt (OBS: fra og med det tidspunkt, hvor du slår lånehistorikken til, ikke bagud.) På et senere tidspunkt kan app'en også bruge din lånerhistorik til at lave anbefalinger af gode bøger, film mv. specifikt til dig.

Du kan også betale mellemværender (gebyrer eller erstatninger) med MobilePay. Muligheden for at betale med MobilePay dukker kun op, hvis man har MobilePay-app'en installeret, samt kører nyeste udgaver af både Biblioteket-app'en og MobilePay-app'en.

Som med de fleste apps fungerer Biblioteket-app'en bedst, når man sørger for at holde den opdateret til nyeste version gennem Google Play eller App Store.

Spørgsmål? Kontakt Biblioteket ved spørgsmål eller problemer.