Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Biblioteksparken
Target
For alle
Workshop

Aktiv og sjov lørdag i Biblioteksparken

17.08.19
Kom på gåtur med Heidi fra Gå Mig Glad, lær at fægte v. Koldinghus og hør om gode bøger om bevægelse

Klokken 11.00 kan du komme med på gåtur med Heidi fra Gå Mig Glad. Her kan du også møde Jane Sandberg, som har skrevet bogen Come Together om fællesskaber i Danmark.

De to tager dig med på en gåtur med løbende foredrag om fordelene ved at gå – og gå sammen. Turen tager ca. en time og bogen kan købes efterfølgende.

Fra klokken 10.00 til 14.00 inviterer Koldinghus på fægteskole i Biblioteksparken. Oplev fægterne i intens duel og hør dem fortæller om motion og bevægelse i slottets storhedstid. Du kan også selv prøve kræfter med fortidens fægtekunst i sjove øvelser sammen med fægterne. En aktivitet for alle i alderen fra 7 til 107 år.

Har du, din forening, klub eller institution lyst til at lave et arrangement i Biblioteksparken? Så er I velkomne til at oprette et arrangement i Biblioteksparkens gruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/biblioteksparken/ . I kan også kontakte bibliotekets koordinator Sarah Kidmose Hansenysara@kolding.dk for sparring og planlægning af aktiviteter i Biblioteksparken.