Om dette arrangement

Tid
19:30 - 20:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Online (Teams)
Target
For unge og voksne
Quiz

Murakami-quiz

08.04.21
En aften for dig, der elsker Japan og Haruki Murakamis univers fuld af jazz, whisky og mystiske katte

Vidste du, at Murakami blev inspireret til at blive forfatter midt under en baseball-kamp? Og at han elsker film så meget, at han på ét år som studerende så over 200 film?

Haruki Murakamis univers er helt unikt, og man ved aldrig, hvad der kan ske i hans bøger. Vær med til en aften, hvor vi mødes og nørder igennem om en af vores yndlingsforfattere. Du behøver ikke at have læst alle Murakamis bøger for at være med – bare du har lyst til at hygge med at svare på spørgsmål om kæmpe frøer og får med stjerneformede pletter!

I quizzen kommer vi ind på pudsige fakta om Haruki Murakami, hans bøger og lidt paratviden om Japan. Undervejs giver vi korte anbefalinger til din næste japanske læseoplevelse eller tur i hjemmebiografen. 

Quizzen kommer til at foregå online i programmet Microsoft Teams. Du behøver ikke at have programmet installeret for at være med, for du får tilsendt et link, som du blot skal klikke på. I løbet af quizzen skal du bruge en smartphone eller en tablet for at svare på spørgsmålene
 

Materialer