Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Place / Room
Biblioteksparken
Target
For alle
Musik

Musik: temalørdag i Biblioteksparken

31.08.19
Pladesalg, jazzkoncerter og gadeteater i Biblioteksparken

Denne lørdag sætter vi fokus på musik i Biblioteksparken!

Efter successen i 2018 inviterer Jungle Records igen i år til pladesalg i Biblioteksparken i samarbejde med en række private samlere og sælgere. Kig forbi og gør et musikalsk kup mellem 10.00 og 14.00.

Fra klokken 11.00 inviterer Jazz i Trekanten til en koncert på i rækken af benspændskoncerter, arrangeret i forbindelse med JazzHouse på Tobbers, der udfordrer unge musikere gennem musikalske benspænd, samt en koncert med kunstneren Mute State, begge på scenen i parken.

I dag er der desuden, som en del af Trekantomraadets Festuge, gadeteater i parken. Kom forbi klokken 11.00 og oplev Angie Macks "Hola Hoop Street Show".

Har du, din forening, klub eller institution lyst til at lave et arrangement i Biblioteksparken? Så er I velkomne til at oprette et arrangement i Biblioteksparkens gruppe på Facebook: https://www.facebook.com/groups/biblioteksparken/ . I kan også kontakte bibliotekets koordinator Sarah Kidmose Hansenysara@kolding.dk for sparring og planlægning af aktiviteter i Biblioteksparken.