Om dette arrangement

Tid
8:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Litteratur

Readathon

13.10.20 - 14.10.20
Kom og vær med, når Koldingbibliotekerne afholder readathon for læsere i alle aldre. Det foregår tirsdag i efterårsferien på Kolding Bibliotek.

Kl. 8 tirsdag morgen går det løs, og så skal der læses så mange sider som muligt indtil onsdag morgen kl. 8. Og alle er velkomne, også dem, der måske kun kan tage et par timer. 

Det er helt valgfrit, om man læser bøger af papir, e-bøger eller lydbøger. Du kan medbringe dine egne bøger, men du er også meget velkommen til at låne bibliotekets. Du skal selv have tablet, mobil, CD-afspiller og høretelefoner med, og husk også gerne opladere til det hele, så du ikke løber tør før strøm midt i en god bog. 

Alle deltagere får et diplom, Medbring gerne selv snacks og drikke, så du/I kan holde øjnene åbne i mange timer. Hvis du køber det med, sørger biblioteket for morgenmad, frokost, aftensmad og natmad.

Tag gerne tæpper og puder med, så du kan indrette dig en hyggelig læsekrog og evt. kan nuppe dig en powernap, hvis øjnene trænger til hvile. 

Priser:
Uden mad: 0, - kr
Med mad, hvis man 0-13 år: 50,- kr. 
Med mad, hvis man 14 år eller ældre: 100,- kr.

Readathon – et internationalt fænomen
Det internationale fænomen Readathon, der løber af stablen på de sociale medier hvert forår og efterår, har de senere år bredt sig fra udlandet til Danmark. Fænomenet er også nået til Kolding, og tirsdag i efterårsferien slår vi for tredje gang dørene op for en dag i læsningens tegn. Man behøver hverken være bogorm eller læsehest for at deltage, men en vis portion vedholdenhed, viljestyrke og lyst til at læse sammen med andre er gode egenskaber at have, når der skal kværnes bogsider nonstop i et helt døgn.
 

OBS - OBS - OBS

Hvis du køber en billet (med mad), får du samtidig adgang til at møde youtuberen Rasmus Brohave, der kommer og hygger med os kl. 21, mens vi har Readathon

Læs mere om besøget fra Rasmus Brohave her

 

Sponsorer: Tusind tak for flotte præmier, lækre ting til goodiebags og søde deltager-muleposer til:

Forlaget Alinea

Politikens Forlag

CarlsenPuls

Forlaget Bolden

Ulven og Uglen

Gyldendal

Forlaget Silhuet