Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Møde 5
Target
For voksne
Litteratur

Læs som mand: Fælleslæsning for mænd

18.10.21
Læs som mand: Fælleslæsning for mænd

Læs som mand er et fælleslæsningsforløb på 8 mødegange, hvor du mødes med andre mænd på biblioteket og læser korte tekster. Der deltager en bibliotekar hver gang, som har valgt teksten, læser den højt og taler med jer om den. Du skal derfor ikke læse noget hjemmefra, men blot møde op.

Til fælleslæsningen taler I på en afslappet facon om det, I oplever i teksten. Du behøver ingen forudsætninger for at være med.

Læs som mand

•    Et hyggeligt fællesskab med andre mænd i pensionsalderen
•    Samtaler med udgangspunkt i litteratur
•    Overraskende læseoplevelser
•    Ingen lektier – teksterne læses på stedet
•    8 mødegange i efteråret 2021

Bent var med på et tidligere hold i Læs som mand. Han siger om forløbet:
”Jeg kom ind i læsegruppen og lærte 5 andre pragtfulde herrer at kende. Vi er blevet et godt team, der har det sjovt med hinanden. Vi har været rigtig glade for måden, der læses op på af de dygtige oplæsere, for derefter at analysere hvad vi hver især får ud af det oplæste. Det er fantastisk, hvad der er af forskellig opfattelse af samme tekst. Det er netop den forskellige opfattelse, der gør at vi alle har fået et kammeratligt forhold til hinanden. Et forhold der fortsætter selvom vi er færdige med Læs som mand-forløbet. Vi mødes stadig en gang om ugen på biblioteket i Kolding for at være sammen og læser noveller og digte op for hinanden. Fantastisk!”

Praktiske oplysninger

Forløbet foregår på Kolding Bibliotek mandage klokken 10.00-11.30 fra den 6. september 2021 og 8 uger frem. Det er gratis at være med.

Lyder det som noget for dig? Kontakt Cecilie på cecfl@kolding.dk for at tilmelde dig eller for at høre mere.