Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Bæredygtighedshuset
Jernbanegade 3
6000 Kolding
Arrangører
Target
For unge og voksne
Litteratur

Kick-off på Bæredygtig Bogklub i Bæredygtighedshuset

22.06.21
Koldingbibliotekerne, Bæredygtighedshuset og Grøn Expo kickstarter efterårets Bæredygtige Bogklub med et event, hvor vi præsenterer bøgerne og forærer 4x10 eksemplarer til de første, der møder op.

Bibliotekarerne præsenterer de fire udvalgte bøger, og forfatteren til den første roman; Carsten Borch fortæller lidt om hans bog om unge klimaaktivister i Kolding, der er trætte af snak, og derfor tager helt nye midler i brug for at løse klodens klimaudfordringer. Bagefter er der mulighed for en rundvisning i Bæredygtighedshuset og en snack og en snak.
Vi glæder os til at se dig, og du forpligter dig ikke på at deltage i den bæredygtige bogklub, når du kommer på besøg d. 22. juni kl. 16-18, men måske bliver du nysgerrig.

Der er ingen tilmelding, bare mød op.

Om Bæredygtig bogklub

Har du lyst til at mødes med andre og diskutere litteratur om bæredygtighed? Koldingbibliotekerne afholder fire bogklubs-eftermiddage i samarbejde med Bæredygtighedshuset i Kolding. Tilmeld dig ét eller flere af arrangementerne, hvor vi læser litteratur, der omhandler eller diskuterer bæredygtighed. Du skal læse bogen på forhånd, men ellers kræves ingen forberedelse. 
I løbet af efteråret afholder Koldingbibliotekerne - i samarbejde med Bæredygtighedshuset i Kolding, fire bogklubs-eftermiddage den sidste torsdag i måneden kl. 16-18.
Temaet er litteratur, der omhandler eller diskuterer bæredygtighed, og vi har udvalgt fire skøn- og faglitterære bøger, der sætter fokus på de forandringer og tiltag som den enkelte borger kan bidrage til.
Den første bog er skrevet af den koldingensiske forfatter Carsten Borch, hvis nyeste bog foregår i Kolding.

Torsdag d. 26/8 – Carsten Borch ”Mauna Loa Grafen” 

Torsdag d. 30/9 – Mads Nyvold, Thomas Hebsgaard & Rasmus Thirup Beck ”Hvis vi vil – den absolut realistiske guide til at bremse klimakrisen, før det er for sent” 
 
Torsdag d. 28/10 – Mette Reinhardt Jakobsen ”Den dag Bitte blev bæredygtig” 
 
Torsdag d. 25/11 – Gittemarie Johansen ”Bæredygtig badass – en zero waste livsstilsguide” 

Du tilmelder dig hvert enkelt af bogarrangementerne ved klikke ind og hente tage en gratis billet, og bestemmer selv om du vil være med en enkelt – eller måske hver gang.

Materialer