Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
0 Kr
Bibliotek
Litteratur

Kan Tove Ditlevsen slå H.C. Andersen?

16.05.18
Kom og hør Klassiker-kampen - en højtlæsningsduel med de største danske forfattere i kampzonen, når Kolding Bibliotek samtidig med DR og de fleste andre folkebiblioteker battler i højtlæsning af klassikere

Bibliotekerne og DR sætter læsning i fokus i en lang række programmer og formater fra den 9. maj - heriblandt DR1-serien Øgendahl og de store forfattere, hvor komikeren Mick Øgendahl er vært. Han tager på tidsrejse i litteraturen for at møde H.C. Andersen, Tove Ditlevsen, Dan Turèll, Herman Bang, Johannes V. Jensen og Karen Blixen. På denne tidsrejse bliver Mick Øgendahl klogere på deres liv og på, hvorfor de blev forfattere. 


For at komme dybere ind i forfatternes værker åbner bibliotekerne dørene for publikum, når Klassiker kampen blæses i gang onsdag d. 16. maj rundt om i landet. De imponerende litterære klassikere bringes til live gennem højtlæsnings-dueller, hvor to oplæsere kæmper på ord, og på den måde giver publikum en anderledes og passioneret indføring i de seks forfatterskaber, som DR1’s serie portrætterer. Der bliver vist sider af forfatternes værker, som de fleste ikke kender. 

Tags