Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Online
Target
For voksne
Litteratur

Deltag i online Bogsnak

21.01.21
Kan du lide at snakke om bøger og vil du gerne blive inspireret til at læse nye, så deltag i vores online bogsnak hver torsdag, så længe Biblioteket er lukket ned for arrangementer

Så længe Biblioteket er lukket ned for arrangementer mm. holder vi Bogsnak online hver torsdag kl. 11. Få en hyggelig bogsnak med andre læsere og en bibliotekar der også elsker bøger.

Værten har en enkelt bog med og måske er der en speciel gæst der også har det, men ellers skal I selv på banen, hvad har I lige læst?, hvad ligger på natbordet?, hvilke bøger har I elsket at læse, hvilke har grædt over, hadet, blevet skræmt af, ... osv.

Der er hver gang 20 pladser, I skal tage en billet for at være med, senest dagen før Bogsnakken. Om morgenen på selve dagen får I tilsendt en mail med et link. samt telefonnummer til værten, som sidder klar en halv time før, så I kan ringe og få hjælp med at komme på. Vi bruger programmet Teams.

Eneste krav for at deltage er at I har en PC, Ipad el.lign der har adgang til internettet og mikrofon (dejligt hvis den også har et kamera - men det er ikke et krav). Desuden skal I selvfølgelig have lyst til at snakke om bøger.

Check ind i god tid, især hvis I aldrig har prøvet Teams før.

Varighed: max. en time.