Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Lokalitet
Salene
Target
For unge og voksne
Foredrag & debat

Lev livet godt og bæredygtigt

27.01.22
Et gratis foredrag fyldt med konkrete råd og anbefalinger til at leve et mere bæredygtigt liv

  // Arrangeret i samarbejde med Bæredygtighedshuset \\

Bogen Lev livet godt og bæredygtigt er skrevet til dig, der gerne vil leve mere bæredygtigt, men savner konkrete råd og anbefalinger til at komme i gang.

Skridt for skridt leder bogens over 500 forslag dig til en mere bæredygtig hverdag, og viser hvordan du ved at starte i det små efterhånden kan tage skridt mod et liv, der både er bæredygtigt og godt.

I foredraget vil forfatteren Leif Sønderberg Petersen udfolde mange af hans praktiske råd og anbefalinger til at leve et mere bæredygtigt liv, og bogen læses inden i Bæredygtig Bogklub.

Foredraget besvarer en række af de spørgsmål, som flere og flere mennesker stiller, herunder det store spørgsmål: Hvad kan jeg, og hvad kan vi gøre? Det handler om enkeltpersoner, familier, virksomheder, skoler, kommuner, regioner og selvfølgelig til syvende og sidst om lande.

Om foredragsholderen

Leif Sønderberg Petersen har en faglig baggrund som magister i naturvidenskab og energi- og miljøjournalist. Hans erfaring med bæredygtig udvikling er opbygget gennem 30 års professionelt og internationalt arbejde som bl.a. generalsekretær for World Energy Council og chefkonsulent for innovation, bæredygtig energi og klima hos Danmarks Tekniske Universitet. 

I 2017 startede han konsulentvirksomheden GOAL:SUSTAIN, der arbejder for udbredelsen af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Bæredygtighed har været omdrejningspunktet for hans arbejde gennem alle årene, og Leif Sønderberg Petersen er en erfaren underviser og foredragsholder. Læs mere på hans website: https://goalsustain.dk/