Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
225 kr.
Lokalitet
Kolding Teater - Comwell
Skovbrynet 1
6000 Kolding
Lokalitet
Kolding teater
Arrangører
Kolding Bibliotek, Kolding Talks, Aftenskolernes Samråd
Target
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag & debat

Kolding Talks: Tænk med Svend Brinkmann

13.03.23
Oplev Svend Brinkmann, når han slår et slag for det tankefulde liv i en tankeløs tid.

// Et arrangerment fra Kolding Talks \\

Den populære psykologiprofessor Svend Brinkmann spørger i dette foredrag, hvordan vi kan lære at tænke dybt, kritisk og selvstændigt. Det er nemlig blevet stadig mere udfordrende i vores tid, der lægger vægt på hastighed, nytteværdi og effektivitet. Vi bombarderes med indtryk og med krav om mere og mere, hurtigere og hurtigere – så hvornår kan vi egentlig tænke?
 
Mange søger i dag mod østens tradition for meditation og mindfulness, hvor det handler om at være til stede i nuet og slippe alle tanker, men Svend Brinkmann viser de muligheder, der findes i den vestlige filosofis tradition for at tænke bedre som afgørende for et godt liv.
 
Vi skal tænke bedre, ikke mindre - det er udgangspunktet for dette foredrag, hvor du vil få rigelig mulighed for at tænke og reflektere.
 
Foredraget tager udgangspunkt i Brinkmanns nyeste bog ”Tænk” fra 2022. 

Om Svend Brinkmann

Svend Brinkmann er professor i psykologi og forsker på Aalborg Universitet. Han har udgivet en lang række bøger, blandt andet trilogien Stå fast, Ståsteder og Gå glip. Han er desuden en aktiv stemme i den offentlige debat og er kendt som radiovært, klummeskribent og foredragsholder

Materialer