Om dette arrangement

Tid
15:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Bestil billet(ter)
Børn

UDSOLGT: Min mormors gebis

16.10.18
Der er lagt op til en god musikalsk oplevelse, når trioen Dissing & Las præsenterer deres musikalske fortolkning af Jakob Martin Strids populære børnebog: Min mormors gebis.

BEMÆRK: Arrangement er udsolgt. Alle med gratis billet bliver garanteret en siddeplads, men man er velkommen til at overvære koncerten stående.

Elsket børnebog bliver til sprælsk Dissing & Las-album
Den anmelderroste trio har givet Jakob Martin Strids nyklassisker ’Min mormors gebis’ en lydside i tråd med bogens anarkistiske appel til både børn og voksne. Ombord på albummet er en række gæstestjerner; heriblandt Julie Berthelsen, Povl Dissing og guitaristen Kirk Douglas fra hiphop-mastodonterne The Roots.

- Vi har alle sammen elsket Strid siden de flabede striber i Politiken. Og ’Min mormors gebis’ har vi en stærk relation til, fordi vi hver især har siddet med den bog sammen med de mennesker, vi elsker højest i verden, siger Rasmus Dissing.

Man kan glæde sig til lækker, iørefaldende musik til Strids finurlige tekster, som mange børn og voksne kender på forhånd.

Det hele foregår tirsdag eftermiddag i efterårsferien på Torvet på Kolding Bibliotek. Biletterne er gratis, men man skal være fyldt 2 år. 

OBS: Både børn og voksne, der deltager, skal have billet.

Læs mere på Dissing & Las' hjemmeside.

Materialer