Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For børn
Børn

Bogklub 9-12 år

22.02.22
Børnebibliotekets bogklub har 3 regler. Det handler om bøger, du har aldrig lektier for, og der er altid snacks. Noget for dig?

Bogklubben 9-12 år er for dig, der er vild med at læse og lytte til gode bøger og til dig, der gerne vil mødes med andre børn, der har det på samme måde. Det er lige meget, hvor god du er til at læse eller hvor meget og hvor tit, du læser. I bogklubben er vi bare sammen om at dyrke bøgerne og bøgernes verden. 

Vi taler om bøger, anbefaler bøger til hinanden og til andre på koldingbibliotekernes hjemmeside og på børnebiblioteket, hvor vi laver udstillinger med de bøger, som vi synes, at andre børn skal læse. Børnebibliotekaren har altid en stak spritnye bøger med, som du kan låne med hjem før alle andre, og fra tid til anden får vi besøg af lokale forfattere eller andre, der ved noget om noget, som vi også gerne vil vide noget om. Vi laver også DIY, ser book-trailers, finder gode citater fra vores yndlingsbøger og quizzer om bøger. 

Du er med til at bestemme, hvad vi skal lave i bogklubben, så længe det bare handler om bøger – og så skal vi selvfølgelig også finde ud af, hvad bogklubben skal hedde. 

Bogklubben for børn har kun 3 regler:

  1. Det handler KUN om bøger
     
  2. Der er ALDRIG lektier for
     
  3. Der er ALTID snacks

Er det noget, som du er med på? 
Så meld dig til bogklubben!

Hvornår og for hvem er der bogklub - og hvordan melder jeg mig til?

Bogklubben er for dig mellem 9 og 12 år. Vi mødes en gang om måneden, altid på en tirsdag fra kl. 16-18 i børnebiblioteket på Kolding Bibliotek. Du skal bare sige til én af bibliotekarerne, at du skal mødes med bogklubben, og så følger de dig det rigtige sted hen. 
Du kan bare dukke op, hvis du er nysgerrig efter at se, om bogklubben er noget for dig, og du er velkommen til at tage en ven eller en voksen med. Vi har bøger, magasiner og aviser i massevis – og naturligvis kaffe - som din mor og far kan underholde sig med, hvis de tager med dig til bogklub.
Har du spørgsmål til bogklubben, eller vil du gerne melde dig eller dit barn til, så skriv til børnebibliotekar Marion Tirsgaard, matir@kolding.dk eller send en sms til 24776552.