Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Target
For børn og deres voksne
Børn

Bliv månedens VERDENSHELT

01.10.21 - 31.10.21
Vær med i vores Skralde-bingo. Ved at gennemføre udfordringen, deltager du i lodtrækningen om at blive månedens verdenshelt.

Hver måned arbejder Koldingbibliotekerne med et af de 17 Verdensmål, og i den forbindelse, har vi for hvert verdensmål lavet udfordringer til børn, unge og børnefamilier. På den måde kan alle blive klogere på, hvad de enkelte verdensmål handler om, og selv være aktivt med til at skabe en række forandringer hen mod en mere bæredygtig verden og blive en VERDENSHELT.

Ved at gennemføre udfordringen, deltager du i lodtrækningen om at blive månedens VERDENSHELT, og derved vinde den månedlige præmie.

Du kan hente månedens udfordring på et af Koldingbibliotekerne fra d. 1. i hver måned, eller printe det ud her fra siden, ved at klikkepå linket herunder.

Printbar Skraldebingo-plade (pdf)

For at deltage i konkurrencen skal den senest afleveres den sidste dag i måneden. Vinderen trækkes den første hverdag efter at konkurrencen er slut, og månedens VERDENSHELT får direkte besked, og kan derefter afhente præmien på Kolding Bibliotek.

Oktober måned verdensmål

I oktober måned har vi fokus på Verdensmål #12 - Ansvarligt forbrug og produktion. Nogle af de vigtigste pointer fra dette verdensmål er bl.a.:

  • Sortér dit affald korrekt
  • Reducér mængden af dit affald
  • Køb ting der er bæredygtigt produceret
  • Køb kun det du har brug for
  • Reparer dine genstande i stedet for at smide ud og købe nyt
  • Motivér virksomheder til at agere bæredygtigt
  • Undgå madspild

Verdenshelt - udfordring i oktober

I denne måneds udfordring skal vi derfor spille skralde-BINGO! På biblioteket kan du hente et ark med de 10 mest hyppige affaldstyper, og ved at samle dem op og affaldssortere dem korrekt kan du få BINGO.

Du kan også selv printe bingopladen ud her:

Printbar Skraldebingo-plade (pdf)

Hav altid BINGO-arket med i jakkelommen i hele oktober måned, og når du har fået samlet en vandret eller lodret række, kan du aflevere arket på Kolding Bibliotek og deltage i konkurrencen om at blive månedens VERDENSHELT.

Husk at skriv navn og telefonnummer på bagsiden inden du afleverer. 

I denne måned kan du vinde et gavekort til Bog og Idé på 250 kr.