Sådan kan du blive låner hos Koldingbibliotekerne

Hvis du har et MitID og er over 18 år, kan du oprette dig som låner via vores hjemmeside. Du har også mulighed for at møde op og blive oprettet af personalet på biblioteket. Husk at medbringe billedlegitimation.

Lånere under 18 år kan oprettes af en forælder eller økonomisk ansvarlig med en digitalt udfyldt blanket, der skal godkendes via login med dennes MitID. Hvis forælder eller økonomisk ansvarlig ikke har MitID, kan børn og unge selvfølgelig stadig blive oprettet som bruger ved personlig henvendelse i bibliotekets betjente åbningstid. Husk som forælder eller økonomisk ansvarlig at medbringe billedlegitimation.

For voksne

For at oprette dig selv via hjemmesiden skal du bruge dit MitID og trykke på knappen "Opret dig som bruger" på denne side. For at kunne oprette dig selv skal du:

  1. være fyldt 18 år
  2. godkende at have læst og accepteret bibliotekets reglement og takster

Hvis du ikke har MitID, kan du selvfølgelig stadig blive oprettet som bruger eller oprette en låner under 18 år ved personlig henvendelse i bibliotekets betjente åbningstid. Husk at medbringe billedlegitimation.

Opret dig som bruger

For børn og unge under 18 år

Lånere under 18 år kan oprettes af en forælder eller økonomisk ansvarlig med en digitalt udfyldt blanket, der skal godkendes via login med dennes MitID.

Låneren modtager en kvittering på den angivne e-mailadresse som bekræftelse, når oprettelsen er gået igennem.

OBS: Husk at dele pinkoden med den person, du som forælder/økonomisk værge opretter et lånerkort på vegne af, og som angives i forbindelse med oprettelsen. Biblioteket kan af sikkerhedsårsager ikke tilgå eller oplyse om koden sidenhen.

Indmeldelse for børn og unge under 18 år