Viser hjemmesidens indhold for "Bæredygtighed" (19)
-
Litteratur27. november - 16:30 - 18:00Bæredygtig Bogklub
Har du lyst til at mødes med andre og diskutere bæredygtig litteratur?Kolding Bibliotek -
Foredrag & debat28. november - 16:00 - 19:00Foredrag: At have det godt, mens man gør godt
Foredrag og fællesspisning med fokus på at skabe et arbejdsliv der bidrager til dig selv og planetenKolding Bibliotek -
Bæredygtighed6. december - 14:00 - 17:00Bæredygtigt Julemarked på Verdensmålspladsen
Kom og vær med, når vi giver julen et grønt twist! -
Litteratur13. november - 17:00 - 19:00Læs under regnbuen
Læs under regnbuen med tekster om LGBTQ+, identitet og mangfoldighed.Kolding Bibliotek -
Bæredygtighed26. maj 2025Vil du gerne leve mere bæredygtigt?
Her kommer 8 tips som måske kan hjælpe dig -
Faglitteratur13. maj 2024Brug krudt på dit ukrudt
Skvalderkål - haveejerens mareridt eller lækker delikatesse? -
Bæredygtighed28. maj 2025Klimavenlige Kogebøger
Det handler ikke længere kun om at spise sundt, men også om at træffe sunde valg for klimaet -
Bæredygtighed14. maj 2024Hvordan kan vi fremme "Ansvarligt forbrug og produktion”?
Hvad kan du gøre for at fremme FNs verdensmål? - og vil du vide mere, så læs med her -
Bæredygtighed02. marts 2025Biodiversitet og klimaforandringer
Hvordan kan du være med til at styrke FNs verdensmål? #15 Livet på land -
Bæredygtighed28. maj 2024Havforurening og brug af havets ressourcer
Hvad kan du gøre for at fremme FNs verdensmål? #14: Livet i havet. -
Bæredygtighed03. juni 2025Hvordan gør vi vores byer og boliger mere bæredygtige?
Hvad kan du selv gøre for at understøtte FNs verdensmål? #11 -
Bæredygtighed24. juni 2025Spis efter sæsonen: Sommer
Rabarber, jordbær og nye kartofler. Lige nu bugner det med frugt og grønt i sæson. Find inspiration til sommerens madlavning -
Faglitteratur28. maj 2024Kål og rødder
Vil du gerne lave sundere mad, med diverse slags kål og rodfrugter? - her er en liste til din inspiration -
Faglitteratur28. august 2024Spis efter sæsonen: Efterår
Dejlig kål, svampe, æbler, pærer, blommer og brombær der er masser af gode muligheder for at lave mad med de grøntsager og frugter der har sæson i efteråret. Find inspiration her. -
Faglitteratur31. oktober 2024Spis efter sæsonen: Vinter
Vintermad er kål og rødder, det er også her du skal bruge alle de dejlige ting der blev syltet eller tørret tidligere på året. -
Faglitteratur31. marts 2025Hvad læser de i Bæredygtig Bogklub?
Bæredygtig bogklub har eksisteret siden efteråret 2021. Se her hvad de har læst gennem årene -
Faglitteratur28. februar 2025Spis efter sæsonen: Forår
Forårsmad er rødder, løg og kartofler krydret med persille og purløg. Men også friske asparges, sprøde radiser og grønne salater! -
Bæredygtighedshuset
Er du nysgerrig på bæredygtighed i dit nærområde? Vil du have tips og forslag til, hvordan du selv kan leve mere bæredygtigt? -
Bæredygtighed23. oktober 2025Open Call – Vær med til det bæredygtige julemarked på Verdensmålspladsen
Har du lyst til at sælge dine hjemmelavede, genbrugte eller bæredygtige kreationer på et hyggeligt julemarked med fokus på grøn omstilling og fællesskab? Så har du chancen nu!