Koldingbibliotekernes strategi 2024-2028

Strategien sætter retning for Koldingbibliotekernes arbejde de næste fire år, hvor vi sammen med borgere og aktører på både lokalt og nationalt niveau vil arbejde for et bæredygtigt samfund. Strategien sætter fokus på tre store indsatsområder: Debat, viden og fællesskaber.

Sammen mod det bæredygtige samfund

På Koldingbibliotekerne er der et mylder af liv. Mennesker i alle aldre og med forskellige formål. Her skal alle føle sig set og blive guidet godt videre i livet. Uanset om man leder efter viden, fællesskaber eller kulturelle oplevelser, så er Koldingbibliotekerne en vigtig partner i borgernes liv. Hele livet.

Denne centrale placering tæt på borgerne gør også Koldingbibliotekerne oplagt som lokal partner for Kolding Kommunes øvrige velfærdsområder. Også på nationalt plan er bibliotekerne et naturligt omdrejningspunkt i de store samfundsudfordringer som eksempelvis børns faldende læselyst, bæredygtighed, ensomhed og øget polarisering i samfundet. 

Koldingbibliotekerne er lokalt forankret i centerbyerne Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup. Vi arbejder for at udvikle stærke lokale partnerskaber ud fra lokalområdernes behov og interesser. 

Denne strategi sætter retning for Koldingbibliotekernes arbejde de næste fire år, hvor vi sammen med borgere og aktører på både lokalt og nationalt niveau vil arbejde for et bæredygtigt samfund. Strategien sætter fokus på tre store indsatsområder: Debat, viden og fællesskaber.

Læs mere i Koldingbibliotekernes strategi for 2024-2028: