Forny dine lån

Du kan forny eller genlåne dine materialer, hvis de IKKE er reserveret til en anden låner. Lånetiden er normalt 28 dage.
Forny på hjemmesiden 
Hvis du ønsker at forny dine lån kan du gøre det via hjemmesiden under lånerstatus. 
 
Forny på hjemmesiden
Klik på ”Login” i øverste højre hjørne og tast dit ”låner- eller cpr.nr.” samt din ”pinkode”. Tryk herefter på ”Lånerstatus” i øverste højre hjørne. Du får nu en oversigt over din lånerstatus.
Klik på ”Lån, reserveringer og mellemværende” i venstre side, og markér de materialer du ønsker at forny. Klik på ”Forny valgte”. Tjek efterfølgende, at fornyelsen er gået igennem.
 
Fjernlån fornyes altid med forbehold
Materialer vi har lånt hjem til dig fra andre biblioteker ("fjernlån") fornyes altid med forbehold. Hvis lånet viser sig ikke at kunne fornyes, modtager du en besked fra os med en ny afleveringsdato (7 dage fra d.d.)
OBS: Vi anbefaler derfor, at man tidligst fornyer sit fjernlån 7 dage inden afleveringsfristen: Ellers kan du af tekniske årsager risikere, at du får en kortere udlånstid.
 
Kvitteringen
Lånetiden vil altid  fremgå af udlånskvitteringen og lånerstatus på hjemmesiden. Hvis det lånte ikke er reserveret til andre, kan det fornyes 1 gang, bortset fra 14-dages bøger, som ikke kan fornyes. Afleveringsdatoen fremgår af kvitteringen.
 
Lånetiden er kortere end 28 dage på nogle materialer
 
Få hjælp og vejledning til at forny
Har du problemer med at forny dine lån, kan du kontakte biblioteket på tlf. 79 79 11 00 i vores åbningstid.