Hold øje med nye titler

Har du lige hørt om en ny bog eller cd? Eller set den anmeldt i dagens avis? Du må desværre forvente lidt ventetid, før du kan bestille materialet på biblioteket.
På biblioteket har vi først mulighed for at indkøbe materialerne nogen tid efter, at de er udkommet. Derfor kan du ikke blive skrevet op til dem med det samme. Hold øje med vores hjemmeside. Vi bestræber os på især at få de meget efterspurgte titler i vores database så hurtigt som muligt.
Det tager desværre altid et lille stykke tid efter, at bøgerne er udkommet hos forlagene, til vi har dem i systemet.
 

Ændring i muligheden for at bestille helt nye titler

Tidligere har vi haft brugernes ønsker om reservationer liggende på papir. Dette er desværre  blevet for arbejdskrævende, og vi har haft behov for at anvende vores ressourcer bedre. Derfor kan man nu kun reservere materialer, når de er at finde i  bibliotekets base. 
 

Foreslå indkøb af titler

Du er stadig velkommen til at foreslå indkøb af titler, som du mener, vi bør indkøbe - og som du er i tvivl om, hvorvidt vi køber. Det er fx ikke nødvendigt at sende de danske bestsellere. Men er du i tvivl, så send gerne dit forslag for en sikkerhedsskyld. Dit forslag vil blive videregivet til vores indkøbere, der vurderer det.