eReolen Global

eReolen Global indeholder over 17.000 engelske e-bøger, netlydbøger og engelsksprogede magasiner. Der er skønlitteratur og faglitteratur for både børn og voksne. Du kan se genreoversigter eller søge direkte i samlingens mange titler.

Du kan finde rejsebøger, som du kan tage med på rejsen, spændende romaner til ferien eller bøger til børnene, som lige er gået i gang med engelsk i skolen.

Du kan også finde finde over 200 af de bedste engelsksprogede e-magasiner i eReolen Global. Nyeste udgave af et magasin udkommer på eReolen Global samtidig med den trykte version.

Den eneste forskel er, at du ikke behøver vente på posten eller løbe ned i kiosken for at komme i gang med at læse!

Hvor meget må jeg låne?

Icon Description

Du kan låne 2 e-bøger eller lydbøger samtidigt. Enkelte titler, ofte de nyeste, vil skulle reserveres. Du kan have 2 reserverede titler ad gangen. Lånetiden er 21 dage.

Magasinerne kan du til gengæld låne så mange af, som du har lyst til: der er ingen lånebegrænsninger.

Dine lån på eReolen Global påvirker ikke dine lån på den danske version af eReolen.

Du skal være indmeldt på biblioteket i den kommune, hvor du bor, for at låne på eReolen Global. Du bruger dit almindelige bibliotekslogin og pinkode.

Hvad er "Libby"?

Icon Description

Til eReolen Global bruger man på de fleste platforme app'en ”Libby” som er gratis og kan hentes til Android, iOS og Windows enheder.

På PC kan man tilgå eReolen Global på www.ereolenglobal.dk, men man kan også bruge Libby app'en gennem en browser, hvilket kan give en bedre brugeroplevelse, på: https://libbyapp.com

Hvordan kan jeg læse/høre bøgerne og magasinerne?

Icon Description

Du kan streame e-bogen og lydbogen til din pc, tablet eller smartphone. Det kræver, at du er online.

Du kan også hente bogen ned som epub eller pdf og læse den på en pc, eller andre e-bogslæsere som kan bruges med epub-formatet. Læs mere om at downloade bøger til e-bogslæsere via Libby.

Kan jeg bruge den i udlandet?

Icon Description

Du kan sagtens bruge eReolen Global i udlandet, og du logger på som normalt.  Du skal dog huske at tjekke om du har gratis data eller sørge for at være på wifi i udlandet specielt ved brug af lydbøger.

Du kan også downloade dine materialer, inden du tager afsted.

Har du brug for hjælp?

Icon Description

Kontakt Biblioteket eller eReolen Support ved spørgsmål eller problemer.