Børnebiffen: kortfilm for de 3-7 årige

Børnebiffen.dk rummer næsten 400 kvalitetsfilm for børn, og ligesom på Filmstriben skal brugerne gå ind på sitet via deres bibliotekslogin. Men der er ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se på Børnebiffen.dk.

Portalen Børnebiffen.dk er fyldt med flotte og stemningsfulde billeder fra de mange spændende film, og er enkel og inspirerende for børnene at klikke rundt på – alene eller sammen med en voksen.

Børnebiffen.dk er et bibliotekstilbud til de yngste og deres forældre. Alle filmene på siden er valgt ud fra et princip om, at de skal være i øjenhøjde med børnene og passe til deres alder. Filmene må også gerne give det velkendte et twist og vække til eftertanke. Også hos resten af familien.

Filmene er nøje udvalgt over en årrække af Det Danske Filminstitut og rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger. Ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum.

Filmene er af høj kunstnerisk kvalitet fra Danmark og mange andre lande, som fx Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea. 

Børnebiffen.dk er udviklet i et samarbejde mellem Filminstituttet og DBC Digital (der står bag Filmstriben) og vil løbende få tilført nye kortfilm. 

Hvor mange film må man se om måneden?

Icon Description

På Børnebiffen.dk kan du se lige så mange film du vil, når først du er logget ind med dit bibliotekslogin!

Hvilke internetbrowsere kan man benytte Børnebiffen.dk med?

Icon Description

Børnebiffen.dk er udviklet til at kunne afspille film i en browser på de fleste computere, smartphones og tablets.

Desuden understøttes Chromecast fra PC, Mac og Android samt AirPlay fra Mac, iPhone og iPad til Apple TV og Smart TV.

Har du brug for hjælp?

Icon Description

Kontakt Biblioteket eller DBC Kundeservice ved spørgsmål eller problemer.