Young Adult

Månedens YA-anbefaling juli 2024

Hver måned anbefaler som regel et medlem af vores YA Læseklubber eller andre YA-læsere en god Young Adult-bog. Denne måneds anbefaling kommer fra Johanne Outzen, der har været i skole-praktik på Kolding Bibliotek.

Af Johanne Outzen

Tags

Young Adult

Bel på 18 år har levet med mange ubesvaret spørgsmål. For seksten år siden forsvandt hendes mor, Rachel Price, og selvom Bel var vidne kan hun ikke huske noget. Rachels forsvinde har påvirket Bel igennem hele livet. Price familien går med til så mange år efter med til at medvirke i en krimi dokumentar om sagen. Bel glæder sig bare til at de er færdige med at optage så det er overstået, hun ikke skal svare på flere spørgsmål og alt kan bare blive normalt igen. Men lige som filmholdet er færdig med at optage dukker Rachel pludselig op igen efter 16 år og efterlader Bel forvirret men på samme tid frygtlig skeptisk.

Sammen med kameraassistenten fra sættet, Ash, går de to på jagt efter svar om Rachel. Hvor har hun virkelig været de sidste seksten år? Hvorfor bliver hun ved med at have andre svar end før? Og hvorfor er hun ikke helt sikker på det Rachel siger? Men en ting er sikkert, intet bliver som det var før.

Sandheden om Rachel Price er en mystisk krimi fyldt med løgne, familie hemmeligheder og massere af mistanke. Krimi forfatteren Holly Jackson, som også har skrevet en god piges guide til mord trilogien og en af dem dør,’ nye krimi er garanteret til at holde ens opmærksomhed fra start til slut. Med en fangende handling, gode karakterer og et vildt plottwist kan Holly Jacksons nyeste bog kun anbefales hvis man er vild med krimi og mysterium. 

Young Adult læseklubber på Koldingbibliotekerne