Mediestream

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
Find historiske aviser i fuld tekst

Søg i Det Kgl. Biblioteks mediesamlinger. Der er forskel på hvad du har adgang til alt efter hvor du befinder dig. Det du har adgang til hjemmefra og fra biblioteket er AVISER. Du kan læse alt der er mere end 100 år gammelt direkte på skærmen hjemmefra og på biblioteket og du kan få henvisninger til hvor du finder artiklerne i nyere aviser.

Avisartikler der er mindre end 100 år gamle, kan man søge i hjemmefra, men for at kunne læse hele teksten, skal man møde op på en af de tre pligtafleveringsinstitutioner – Det Kgl. Bibliotek Århus, Det Kongelige Bibliotek eller Det Danske Filminstitut.

Se Listen over samtlige digitaliserede aviser

 

Søges via Internet Ingen app  Ingen app 
PC Apple iOS Android

 

Mediestream Folkebibliotek

Koldingbibliotekerne abonnerer på Mediestream Folkebibliotek der indeholder nogle nyere aviser som du automatisk får adgang til når du befinder dig på et af Koldingbibliotekerne og søger via Mediestream. Mediestream Folkebibliotek indeholder 5 mio. avissider fra tidsperioden 1918 til 2001. Det er aviser, der ikke længere eksisterer.

OBS: Så længe bibliotekerne er delvist nedlukkede, har du adgang til det samme indhold hjemmefra. Læs mere om fjernadgangen her.

Se listen over nyere aviser i Mediestream Fokebibliotek

Hvilke internetbrowsere kan man benytte Mediestream med?

Alle

Teknisk info/Vejledning                 Se yderligere vejledning for at komme igang.
Spørgsmål? Kontakt Biblioteket eller Mediestream ved spørgsmål eller problemer.