eReolen Go!

Adgang
Adgang på biblioteket og hjemmefra
eReolen Go er en selvstændig platform under eReolens brand, der indeholder alle børnematerialer fra eReolen, formidlet særligt til børn og unge i alderen 7-14 år.

eReolen Go er opstået som en lillesøster til eReolen, og indeholder alle de børnematerialer, du også kan finde derinde, mens du undgår alle voksentitlerne. 

OBS: Du kan også downloade e-bøger og e-lydbøger til offinebrug i app'en, når du har lånt dem. Gå ind på titlen, du gerne vil downloade, tryk på de tre hvide prikker i øverste højre hjørne og vælg "Gør tilgængelig offline".

PC Apple iOS Android       
PC Apple iOS Android

Materialerne henvender sig særligt til børn og unge i alderen 7-14 år og giver desuden skolebørn mulighed for at logge ind med UNI-Login, hvilket gør det lettere for børn og unge at anvende den digitale litteratur på eReolen.  

Hvis din skole ikke er tilmeldt UNI-Login løsningen på eReolen Go, kan du logge ind med dit lånernummer til biblioteket. Du får et lånernummer til biblioteket ved at henvende dig på dit lokale bibliotek og blive oprettet som låner.

  >> Find en liste over de deltagende skoler på eReolen GO’s hjemmeside

Formålet med eReolen Go er at styrke børns læselyst og læsefærdigheder via en lettere adgang til digitale bøger på mobile platforme og gennem formidling, der er rettet til børn og unge.

Spørgsmål? Kontakt Biblioteket eller eReolen GO ved spørgsmål eller problemer.