eReolen GO!

eReolen GO! er en selvstændig platform under eReolens brand, der indeholder alle børnematerialer fra eReolen, formidlet særligt til børn og unge i alderen 7-14 år

Alle materialerne i eReolen GO! findes også på eReolen, men her er alle voksentitlerne frasorteret og designet er bedre optimeret til, at børn og unge kan gå på opdagelse selv.

Formålet med eReolen GO! er at styrke børns læselyst og læsefærdigheder via en lettere adgang til digitale bøger på mobile platforme og gennem formidling, der er rettet til børn og unge.

eReolen GO! henvender sig særligt til børn og unge i alderen 7-14 år og giver desuden skolebørn mulighed for at logge ind med UNI-Login, hvis deres skole understøtter det.

Hvor mange e-bøger og netlydbøger må man låne om måneden?

Icon Description

Biblioteksbrugere i Kolding Kommune kan låne 3 e-bøger og 3 netlydbøger om måneden; man kan have 3 e-bøger og 3 netlydbøger reserveret ad gangen.

Men! Herudover kan man låne op til 20 såkaldte 'ekstra titler' ad gangen, markeret med de blå ikoner på eReolen og eReolen GO!, hvoraf der for børn og unge er over 13.000.

Man kan ikke aflevere titlerne og opnå flere lån pr. måned; et lån udløber i stedet automatisk efter 30 dage.

Kan man downloade e-bøger og lydbøger til offlinebrug?

Icon Description

Ja, du kan også downloade e-bøger og lydbøger til offinebrug i app'en, når du har lånt dem.

Gå ind på titlen, du gerne vil downloade, tryk på de tre hvide prikker i øverste højre hjørne og vælg "Gør tilgængelig offline".
 

Hvilke internetbrowsere kan man benytte eReolen GO! med?

Icon Description

Til streaming af e-bøger og lydbøger via eReolens hjemmesider anbefales:

Seneste version af Chrome, Firefox, Safari, Edge eller Internet Explorer på Windows 10, og seneste version af Chrome, Firefox eller Safari på nyere versioner af MacOS.

Har du brug for hjælp?

Icon Description

Se teknisk info og yderligere vejledning for at komme igang.

Kontakt Biblioteket eller eReolen Support ved spørgsmål eller problemer.