Digitale materialer

Biblioteket udlåner ikke kun fysiske materialer, flere findes også i en digital udgave.

Aktuel base: Online tegneserier til dig

Her kan du se hvilke digitale materialer du kan låne, som bruger på biblioteket. Brug dit lånerkort nr. og din pinkode til at hente, streame, downloade musik, bøger, film og meget mere. For at få adgang til vores digitale materialer skal du bo i Kolding Kommune. Koldingbibliotekernes digitale materialer er udelukkende til privat brug.

Kartotekskort 120x120
Databaser
Biblioteket har købt adgang til en hel række af databaser f.eks. til slægtsforskning, med lovstof og special-leksikoner.  Flere af bibliotekets netdatabaser/ databaser kan også bruges hjemmefra.
Digitale aviser 120x120
Digitale artikler
Her finder du adgang til artikler i aviser og tidsskrifter.
Lydbøger 120x120
E-lydbøger
Er du tit på farten eller vil du bare gerne lytte til en god historie? Så tilmeld dig E-reolen, og få adgang til tusindvis af e-lydbøger!
Ereolen 120x120
E-bøger
Er du tit på farten og vil du gerne læse bøger på din mobile enhed? Så er der mulighed for at få adgang til mange nye titler fra de store forlag.
Filmrulle
Film på nettet
Med Filmstriben tilbydes du et udvalg af nye og klassiske kvalitetsfilm, som bl.a. tæller en del Oscarnominerede spillefilm. Udvalget rummer både danske og udenlandske film. Desuden kan du også finde en række kort- og dokumentarfilm.
Bibzoom med ugle 120x120
Musik på nettet
Med Qello Concerts kan du se over 1500 koncerter og musikdokumentarer. Og på Bibzoom, bibliotekernes platform for musikformidling, kan du lade dig inspirere af anmeldelser, artikler og lytteguides.