Christiansfeld Bibliotek

Adresse

Gl. Kongevej 3
6070 Christiansfeld
Danmark

Telefon
79 79 11 00

Christiansfeld Bibliotek er det lille bibliotek med den store service, her er kommunens borgere såvel som turister velkomne. Her findes der ny inspiration og et væld af kulturelle oplevelser for både børn og voksne.

Vi tilbyder alt lige fra bøger, tidsskrifter, elektroniske medier og musik til retshjælp, borgerservice, internet og informations databaser. Vi har også en special samling af litteratur om Brødremenigheden og Christiansfeld by. De materialer vi ikke selv har skaffer vi hurtigt og nemt.

Bemærk: Du kan først forvente at kunne afhente de reserveringer, som du har fået besked om er klar til dig på biblioteket, efter kl. 13 på den dag, hvor du modtager beskeden.

Print, kopi og scan

På alle bibliotekerne kan du printe, kopiere og scanne dokumenter med selvbetjeningsløsningen Princh. 
Læs mere om print, kopi og skan

Åbent bibliotek i Christiansfeld

Christiansfeld Bibliotek er et Åbent bibliotek. Det betyder, at der er åbent for selvbetjening alle ugens dage (dog med undtagelse af helligdage). Man skanner sig ind med sit sygesikringskort eller sundhedskort-appen.

Der er telefonlinje direkte til Kolding Bibliotek i en stor del af åbningstiden, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp.

Desuden er der åbent med betjening af en bibliotekar to gange om ugen med undtagelse af ugerne 29-30-31.