72 opskrifter på billig og sund mad, der tager udgangspunkt i årstidens råvarer, og som, ved at udnytte råvarer og rester, begrænser madspild
Emner
madlavning
Se alle eksemplarer
Henter oplysninger
Detaljer om materialet - inkl. fagbøgers opstilling (DK5)
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidrag af
ISBN
9788793338333
Udgave
1. udgave, 3. oplag (2018)
Omfang
150 sider
Forlag
Aronsen
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Bibliotekets spareråd
Det er blevet dyrere at leve i Danmark, men der er heldigvis mange steder du kan spare, her kommer de bedste bud fra dit bibliotekLæs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Flere af opskrifterne er virkelig lækre og fotografierne giver lyst til at gå i gang med tilberedningen. Som et minus må bemærkes, at råvarerne ikke altid tager hensyn til årstiden, men bortset fra det, er det en anbefalelsesværdig bog med god inspiration til, hvordan man laver bæredygtig og relativ billig mad