Slut med sut

Er dit barn fyldt 3 år? Har I været til tandtjek hos Tandplejen og fået et Slut med sut-postkort? Så tag dit barn med på biblioteket og hent en bogpose med dit barns helt egen bog, en Slut med sut-sang og meget mere.

Når dit barn fylder 3 år, får I en indkaldelse til et tandtjek hos Tandplejen med fokus på suttestop. At bruge sut har betydning for dit barns tandsæt, men det har også betydning for dets sprogudvikling. Det er sværere at lære at tale og udvikle sit sprog med en sut i munden – og et godt sprog giver dit barn en god start på livet. Derfor uddeler Koldingbibliotekerne I samarbejde med Tandplejen, Kulturskolen og Byliv Kolding en bogpose til alle 3-årige i Kolding Kommune for sætte fokus på suttestop og børns sproglige udvikling. 

Sådan fungerer det

  1. Når dit barn fylder 3 år, får I en indkaldelse til et tandtjek ved Tandplejen i jeres e-boks. Tandplejen udleverer ved tandtjekket et postkort til dit barn med en personlig invitation til at hente en bogpose på biblioteket.
     
  2. Sammen med dit barn kan I besøge Koldingbibliotekerne og få udleveret en bogpose. I kan blive oprettet som lånere og kort blive præsenteret for biblioteket og dets tilbud. Husk at tage postkortet med!
     
  3. I bogposen ligger en invitation til Slut-med-sut-fest, hvor I kan deltage med hele familien og opleve koncerter med Kulturskolen, fællessang, kreative workshops, højtlæsning og besøg i tandboden, hvor dit barn kan aflevere dets sidste sut. 

Bogposen kan hentes i den betjente åbningstid på Christiansfeld, Lunderskov, Vamdrup og Kolding Biblioteker. Se Koldingbibliotekernes åbningstider.

Se datoer, sted og program for de kommende Slut med sut fester under koldingbib.dk/arrangementer.
Arrangementerne er for børnefamilier med børn i alderen ca. 3-7 år, og det er gratis at deltage.

Læs mere om projektet "Slut med sut "  

Hør Sluttesut-sangen

Kontakt

For yderligere spørgsmål kontakt tovholder Marion Tirsgaard på 24776552/matir@kolding.dk