Ledige stillinger

Se de ledige stillinger på Koldingbibliotekerne.
 
 
Lige nu er der følgende ledige stillinger:
 

Koldingbibliotekerne søger studentermedhjælpere

Vi søger studentermedhjælpere, der drømmer om at være værter på et moderne folkebibliotek, hvor gæsten altid er i centrum.
Du er opsat på at yde god service for alle bibliotekets gæster, og du finder glæde i at betjene dem, uanset om de er på jagt efter en krimi eller skal have hjælp til pc’erne. Du er smilende og imødekommende, og du optræder helt naturligt som vært uanset gæstens alder, situation eller interesse. Du forstår at fange gæsternes opmærksomhed, spørge, lytte og forstå deres ønsker og behov. På den baggrund er du altid klar til at hjælpe gæsterne videre ved fx at søge og finde det, som de har brug for, eller ved at henvise dem videre til en anden medarbejder.

Dine kvalifikationer

  • Du går på eller har afsluttet bacheloruddannelsen i Bibliotekskundskab og videnskommunikation eller tilsvarende uddannelse.
  • Du er udadvendt, opsøgende og nysgerrig.

  • Du har evne og vilje til at samarbejde bredt og med andre fagområder.

Hvem er vi?
Koldingbibliotekerne er en arbejdsplads med ca. 45 ansatte. Kolding Bibliotek er beliggende i et smukt byggeri fra 2006, tæt ved bymidte og banegård. Vi har lokalbiblioteker i Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup. Se mere på www.koldingbib.dk
Studentermedhjælperstillingerne er på 10 timer ugentligt. Vi tager hensyn til dine studier, så arbejdstider koordineres fleksibelt måned for måned. Du skal dog forvente, at der kan forekomme weekend- og aftenarbejde.
Skriv en ansøgning og send den til Formidlingschef Allan Malver allma@kolding.dk. Han kan også give nærmere oplysninger på telefon 21319454.

Ansøgningsfrist: senest 20. september 2017.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt: 22. september 2017.
Ansættelse pr. 1. oktober eller hurtigst muligt herefter.

 

Bogopsættere

Vi søger bogopsættere løbende - nederst på denne side kan du finde et ansøgningsskema.
 

Uopfordrede ansøgninger stiles til:

Bibliotekschefen
Koldingbibliotekerne
Slotssøvejen 4
6000 Kolding