Tilbud til skoler

Skoler er velkomne på biblioteket, lige meget om det er for at låne bøger eller få en rundvisning. Se også alle vores tilbud på Skoletjenesten

Alle vores skoletilbud findes i skolekataloget på Skoletjenesten.dk:

Skolekatalog for Koldingbibliotekerne
 

Besøg på biblioteket

Skoler er velkomne på besøg på biblioteket, og der er altid mulighed for at spise madpakke på Koldingbibliotekerne. Vi hjælper gerne med at finde et sted. 

Bibliotekskort

Alle skoler kan få et bibliotekskort udstedt til ledende skolebibliotekar/skoleleder.  Lånetiden er 2 måneder. Der betales ikke gebyr ved for sen aflevering. Der opkræves erstatning for bortkomne materialer. Der må kun lånes bøger til eleverne på kortet.

Virksomhedskort

Hvis skolen ønsker kort til lån af pædagogisk litteratur eller ønsker flere kort, kan skolen få virksomhedskort på almindelige lånevilkår.

Levering af reserverede bøger

Skoler i kørselsordning får automatisk reserverede bøger bragt ud. Skoler, der ikke er med i kørselsordningen, henter og udlåner selv.

Levering af depoter til skoler i kørselsordning

Lærere, der medbringer skolens lånerkortnummer, udlåner bøgerne og aftaler udbringning med personalet. Lærere uden lånerkortnummer lægger bøgerne til personalet til udlån og udbringning.

Hjælp til af finde materialer

Vi hjælper gerne med materialer til eleverne, når andre læringscentre/Pædagogisk Center og CFU Vejle er forsøgt. Lærerne samler eller bestiller selv materialerne, som kan leveres til skolen i kørselsordning.

Til lærene: Husk først at prøve fællessamlingen gennem Pædagogisk Center

I Fællessamlingen kan skolerne låne et stort udvalg af materialer f.eks. lærebogsmaterialer, lydudstyr, kanoer og fiskestænger.

Søg i Fællessamlingen