Tilbud til dagplejere og private passere

Dagplejere og private passere er altid velkomne på besøg på biblioteket for at læse og lege, og vi hjælper også gerne med at finde bøger til brug derhjemme

Besøg 

Dagplejere er altid velkomne på besøg på alle Koldingbibliotekerne for at fordybe sig i bøger og lege, og man må gerne tage madpakken med.

På børnebiblioteket i Kolding er der langborde til spisning i Nul-5 og Børn-X, og der er plads til tøj og støvler i garderoben i kælderen og ved Behrensvej-indgangen.

Der er indrettet puslepladser på flere af handicaptoiletterne i Kolding og der er også pusleplads på bibliotekerne i Christiansfeld og Vamdrup.

Få samlet en pose med bøger

Biblioteket tilbyder at samle mindre depoter. Fortæl os, hvad I har brug for, og vi samler en pose bøger til afhentning på valgfrit bibliotek eller biblioteksstation.

Bestil depoter på bibborn@kolding.dk eller på 79 79 11 00. Børnebiblioteket skal have bestillingen senest 1 uge i forvejen. 

Bibliotekskort til dagplejere

Alle kommunale dagplejere kan få et bibliotekskort, som giver ret til at låne materialer til dagplejebørnene i 2 måneder. Pinkoden er 4 tal efter eget valg. Bibliotekskortet bruges i låneautomaten og på bibliotekets hjemmeside.

Ønsker man at forny materialerne skal man henvende sig via bibborn@kolding.dk eller ringe til os på  79 79 11 00, så undersøger vi om det er muligt.

Bibliotekskort til private passere

Private passere, der er godkendte af Kolding Kommune, kan også få et dagplejerkort til 2-måneders lån af materialer til børn i dagplejen. Der gælder de samme regler for dette bibliotekskort som til bibliotekskort til dagplejere.

Låneregler

Der skal ikke betales gebyr ved for sen aflevering. Biblioteket kræver erstatning for bortkomne materialer. Biblioteket kan kræve erstatning for ødelagte materialer ved grov eller gentagen misligholdelse.

Udstilling på biblioteket

Alle dagplejere og private passere er velkomne til at henvende sig med henblik på udstilling af emnearbejde.